Ako byť úspešný? Tieto symboly Feng Shui treba mať, č. II

Ako byť úspešný? Tieto symboly Feng Shui treba mať, č. II Fontána feng shui, zdroj foto: Depositphotos

Hľadáte odpovede na to, ako byť úspešný? Zoznámte sa s ďalšími symbolmi Feng Shui, ktoré vám pomôžu v postupe na kariérnom rebríčku.

Ako byť úspešný a dosiahnuť vytúžené ciele v zamestnaní? Využite silu nasledujúcich symbolov Feng Shui, ktoré posilnia vašu chi.

Vodný prvok

Vodný prvok je symbolom hojnosti a sociálnych väzieb. Oboje sú aspekty kariérneho úspechu. Ak máte blízko svojho pracovného stola fotografie zobrazujúce vodu alebo objekty vodných prvkov, symbolizuje to tok bohatstva a ľudí vo vašej kariére. Najideálnejšie je, ak si v blízkosti pracovného stola do smeru vášho úspechu umiestnite fontánu. Voda by sa mala pohybovať skôr smerom k vám ako od vás.

Symboly Feng Shui pre kariérny úspech, č. I

Zlatá rybka

Zlaté rybky sú symbolom úspechu a prosperity z niekoľkých dôvodov. Majú zlatú farbu a tiež žijú vo vode, obe sú tiež symbolmi bohatstva. Okrem toho podľa ázijskej mytológie má kapor schopnosť plávať proti prúdu, preskočiť vodopád a premeniť sa na draka. Preto môže byť zlatá rybka symbolom vášho potenciálu na veľký úspech.

Nepotrebujete nevyhnutne akvárium so živými zlatými rybkami. Na prilákanie úspechu do vášho domova alebo pracovného priestoru stačí, keď použijete obrázky rýb.

Ako byť úspešný? Tieto symboly Feng Shui treba mať, č. II
Zdroj foto: Depositphotos

Mince desiatich cisárov pre šťastie

Mince desiatich cisárov sú ďalším prvkom feng shui na podporu finančnej hojnosti. Tieto mince predstavujú desať cisárov počas dynastie Čching. Symbolizujú hojné bohatstvo i moc a môžu priniesť bohatstvo či peniaze zo správneho a legitímneho zdroja.

Mince sa dávajú na stoličku, aby ste získali oporu. Alebo je obzvlášť výhodné umiestniť tieto mince na viditeľné miesto blízko vchodu do vášho domova alebo pracovného priestoru.

Lode

Medzi symboly bohatstva a prichádzajúceho úspechu patrí aj maketa lode. Ak je ešte navyše naložená nákladom, posilní to váš cieľ. Môžete pridať zlaté snímky, aby ste zdôraznili vašu pozvánku pre úspech. Umiestnite loď pri vchode do domu alebo pracovného priestoru tak, aby smerovala do domu a tým naviedla úspech do vášho domova.